Finále plážovej ligy

Mesto Žilina Vás pozýva na FINÁLE PLÁŽOVEJ LIGY v beachvolleyballe, ktorá je vyvrcholením celej série turnajov. V našom meste je novinkou, no teší sa veľkej obľube a zúčastnilo sa jej takmer 200 súťažiacich. Spomedzi piatich základných turnajov konaných počas leta sa vo FINALE predstaví len najlepších 32 dvojíc spolu v A aj B kategórii. V kategórii A sa predstavia hráči, ktorí sa aktívne venujú volejbalu aj v súčasnosti. Kategória B patrí najlepším amatérskym dvojiciam plážovej ligy.

Plážový volejbal je v Žiline obľúbeným letným športom a má veľa aktívnych priaznivcov. „V Žiline sa počas leta hráva množstvo amatérskych turnajov v plážovom volejbale. Nápad rozdeliť hráčov do dvoch kategórií dal priestor aj aktívnym volejbalistom a ukázal sa ako správna cesta pre zviditeľnenie kvality a tradície žilinského volejbalu,“ povedal Braňo Chudík, hlavný organizátor plážovej ligy. Zápolenie o titul najlepších dvojíc môžete vidieť 26. a 27. augusta nielen na beachvolleybalových ihriskách za Mestskou krytou plavárňou, ale aj exkluzívne na Námestí Andreja Hlinku, kde sa v sobotu po finálových zápasoch udelia hlavné ceny súťaže.

Víťazom budú odovzdané ceny v hodnote 2 000 €, a taktiež bude losovaná tombola o prelet nad našim mestom. Príďte sa pozrieť a zabaviť aj na toto podujatie Žilinského kultúrneho leta.